|
Customersense
Forside Hvorfor vælge os? Ydelser Kunder Udtalelser Business cases Om os Kontakt
SmartKids
Før:
Efter:
Resultater:
  • Mere kryds- / op- og mersalg
  • Højere kundetilfredshed
  • 45% højere konverteringsrate

Proces


1
Fastlæggelse af målsætninger

Sammen med ledelsen i SmartGuy A/S (der ejer Smartkids.dk), fastlagde vi de kommercielle resultater vi ønskede at opnå. 

2
Teknisk indsigt

Inden vi gik i gang med projektet, fik vi en dybdegående teknisk indsigt i SmartKids tekniske platform (database, applikationslag og brugergrænsefladen). 

3
Udarbejdelse af prototype

Baseret på de ønskede kommercielle målsætninger samt den tekniske afklaring, udarbejdede vi en prototype på ca. 500 sider, som indeholder alle funktionelle scenarier (søgning, bestilling, etc.). 

4
Brugertest
Herefter brugertestede vi alle relevante købescenarier rent funktionelt og kommercielt, samt forskellige typer af design (emotionel test). 
5
Dokumentation

For at gøre den tekniske implementering af prototypen og designet så nem som muligt, udarbejdede vi en komplet funktionsbeskrivelse (på ca. 120 sider), samt fejlbeskeder af alle fejlsituationer. 

6
Kvalitetssikring

Inden SmartKids lancerede den ny e-handelsløsning, foretog vi en kvalitetssikring af løsningen for at sikre at ingen detaljer var blevet overset.Tidsramme

Projektet blev løst på ca. 5 mdr. Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at sælge mere online.

 

Udtalelser

I løbet af 2010 udarbejdede vi nye versioner af www.smartgirl.dk og www.smartkids.dk i et tæt samarbejde med Benjamin Gundgaard. Vores ønske var, at skabe en bedre købsoplevelse for vores kunder og hermed at øge omsætningen på vores hjemmesider.
 
Det nye design har betydet, at konverteringsraten er steget med 25% på SmartGirl.dk og med hele 45% på SmartKids.dk. Vi er naturligvis yderst tilfredse med dette kommercielle resultat og samtidig har vi nu en platform som vi kan benytte på vores øvrige hjemmesider: SmartGuy, SmartMen og andre fremtidige projekter.  
 
Vi har opnået disse resultater ved at forene vores mangeårige viden om fashion-markedet, med Benjamin Gundgaards kundecentrede proces, hvor de tekniske muligheder løbende afklares og brugertestes.
 
Jeg kan derfor varmt anbefale CustomerSense og Benjamin Gundgaard til enhver seriøs e-handelsvirksomhed der ønsker at vækste.
Christian Bjerre Kusk
Direktør, SmartGuy A/S


Flere cases:

Benjamin Gundgaard| Ehandel| Sælg mere på Nettet| Mobil e-handel