|
Customersense
Forside Hvorfor vælge os? Ydelser Kunder Udtalelser Business cases Om os Kontakt
Scandlines
Før:
Efter:
Resultater:
  • 90 % højere betalingsrate
  • Større kundetilfredshed

Proces


1
Fastlæggelse af målsætninger
Sammen med Scandlines definerede vi de forretningsmæssige mål vi ønskede at opnå baseret på tre scenarier: 1) over forventning, 2) som forventet og 3) under forventet.
2
Teknisk indsigt
Vi fik en komplet teknisk indsigt i Scandlines E-handelsplatform (databasen, applikationslaget og brugergrænsefladen) inden vi gik i gang med opgaven.
3
Prototype
Herefter udarbejdede vi en komplet "high-fidelity" prototype af den nye Scandlines hjemmeside, der indeholder alle søge- og købsscenarier (prototypen er på ca. 150 sider).
4
Brugertest
Scandlines prototypen blev brugertestet for at sikre at løsningen blev så kundecenteret som muligt.
5
Dokumentation
Vi udarbejdede en komplet funktionsbeskrivelse (på ca. 50 sider) dokumentation af prototypen, sammen med alle fejlbeskeder, flow- og sitemaps, for hermed at gøre den tekniske implementering så effektiv og nemt for Scandlines som muligt.
6
Kvalitetssikring
Inden Scandlines lancerede den ny e-handelsløsning, foretog vi en kvalitetssikring af løsningen for at sikre at ingen detaljer var blevet overset.


Tidsramme

Vi gennemførte projektet for Scandlines på ca. 2,5 måneder.Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at sælge mere online.

 

Om Scandlines

Scandlines er et af Europas største færgerederier. Virksomheden blev grundlagt i 1998 ved at sammenlægge de største nationale færgeselskaber i Danmark og Tyskland.

I dag sejler Scandlines med 19 færger på 9 ruter mellem 14 havne i Østersøen. Det betyder, at Scandlines transporterer mere end 18,5 millioner passagerer, fire millioner biler, en million lastbiler, 85.000 jernbanevogne og 80.000 busser hvert eneste år.

Moderselskabet Scandlines GmbH har hovedsæde i Rostock og det består af Scandlines Deutschland GmbH og Scandlines Danmark A/S.

 

Udtalelser

Vores online betalingsrate var gået i stå og vi kontaktede derfor CustomerSense for at optimere vores bestillingsforløb. Dette gjorde vi i forbindelse med, at vi skiftede fra en teknisk platform til en anden.

Betalingsraten (online betalinger med kreditkort) steg med det samme hele 90 % og vi fik derfor betalt vores investering i det nye bestillingsforløb tilbage på kun et par dage.

Jeg kan anbefale CustomerSense og Benjamin Gundgaard til enhver seriøs e-handelsvirksomhed.
Thomas M. Jensen, Scandlines A/S
E-handelsansvarlig


Flere cases:

Benjamin Gundgaard| Ehandel| Sælg mere på Nettet| Mobil e-handel