|
Customersense
Forside Hvorfor vælge os? Ydelser Kunder Udtalelser Business cases Om os Kontakt
DSB
Før:
Efter:
Resultater:
  • Større kundetilfredshed
  • 50 % flere tur / retur rejser
  • 30 % færre kundeopkald

Proces


1
Fastlæggelse af målsætninger
Sammen med DSB definerede vi de forretningsmæssige mål vi ønskede at opnå baseret på tre scenarier: 1) over forventning, 2) som forventet og 3) under forventet.
2
Brugertest
Herefter brugertestede vi alle relevante købsscenarier rent funktionelt og kommercielt og testede forskellige typer af design (emotionel test).
3
Teknisk indsigt
Vi fik en komplet teknisk indsigt i DSBs E-handelsplatform (databasen, applikationslaget og brugergrænsefladen) inden vi gik i gang med opgaven.
4
Prototype
Herefter udarbejdede vi en komplet "high-fidelity" prototype af DSBs nye hjemmeside, der indeholder alle søge- og købsscenarier (prototypen er på ca. 300 sider).
5
Brugertest
DSB prototypen blev brugertestet 3 gange for at sikre at løsningen blev så kundecenteret som muligt.
6
Dokumentation
Vi udarbejdede en komplet funktionsbeskrivelse (på ca. 50 sider) dokumentation af prototypen, sammen med alle fejlbeskeder, flow- og sitemaps, for hermed at gøre den tekniske implementering så effektiv og nem for DSB som muligt.
7
Kvalitetssikring
Inden DSB lancerede den ny e-handelsløsning, foretog vi en kvalitetssikring af løsningen for at sikre at ingen detaljer var blevet overset.


Tidsramme

Vi gennemførte projektet for DSB på ca. 4 måneder.Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at sælge mere online.

 

Om DSB

DSB er Danmarks største trafikoperatør og er en selvstændig offentlig virksomhed ejet af Transport- og Energiministeriet.

Med en årlig omsætning på 10,5 mia. kr. og står DSB for mere end 155 millioner togrejser i Danmark hvert år.

Der er ca. 9.000 medarbejdere ansat i DSB, hvor DSBs egne brugervenlighed- og IT afdelinger har stået for udviklingen af DSB Netbutikken.

 

Udtalelser

Benjamin Gundgaard har leveret en topprofessionel rådgivning om e-handel og brugervenlighed ved udvikling af den nye DSB Netbutik. Han er effektiv med hurtige leverancer og han kommer altid med gennemtænkte state-of-the-art idéer.

Jeg har arbejdet sammen med Benjamin, hvor han har udarbejdet prototypen for den nye DSB Netbutik og jeg har foretaget vores brugertests. Det har altid været et udbytterigt samarbejde, hvilket har skabt succesfulde resultater, ud fra såvel et kommercielt som et brugervenlighedsmæssigt synspunkt.

Det er min klare opfattelse, at Benjamin er en af Danmarks absolut bedste E-handels rådgivere.
Benedicte Due, DSB IT
Brugervenlighedsspecialist


Benjamin Gundgaard ved utroligt meget om det at sælge varer og serviceydelser online. Han er meget behagelig at samarbejde med og vi har haft nogle virkeligt kreative forløb som i den grad har optimeret vores e-handelsløsning.

Alle løsninger han udarbejder, bliver testet med rigtige kunder, hvilket skaber de bedst mulige resultater.
Laila Rasmussen, DSB IT
Brugervenlighedsspecialist


Flere cases:

Benjamin Gundgaard| Ehandel| Sælg mere på Nettet| Mobil e-handel